Bilety na kolację „Ryba do syta” na Góreczniku rozeszły się jak świeże bułeczki. Nie udało Ci się zdobyć wejściówki? Nic straconego. Poznajcie najnowszy pomysł na celebrację jesieni w Dolinie Baryczy: Talerzy RYBNYCH rozmaitości.
Kilka najbardziej wpływowych restauracji z naszego regionu zaprasza w tygodniu, w paźdzerniku na degustację dań przygotowanych specjalnie dla fanów kolacji rybnych, którym w tym roku nie jest dane zawitać na „Rybę do syta”.
A oto nasza propozycja na wkładkę do menu z okazji Dni Karpia w Dolinie Baryczy. Przygotowaliśmy sporo wyjątkowych smaków z produktami z certyfikatem Dolina Baryczy Poleca.
W tym roku będą to:




Koszt: 99 złotych/zestaw
Przystawka:
- paprykarz z Doliny Baryczy z wędzonym karpiem oraz chlebem z Piekarni GS Przygodzice
Zupa:
- krem z pieczonych buraczków z wędzonym karpiem
Danie główne:
- sandacz na kaszy z warzywami z sosem porowym
Deser:
- ciepłe węgierki z Doliny Baryczy z bezą i gałką lodów rzemieślniczych
Karp pochodzi z Gospodarstwa Rybackiego Karola Girusa z Możdżanowa i szczyci się certyfikatem Dolina Baryczy Poleca.
Możliwość zakupu na wynos:
- paprykarz z Doliny Baryczy z wędzonym karpiem
- karp w occie
Rezerwacja stolików pod numerem:
608 484 438
Ilość miejsc ograniczona!
Serdecznie zapraszamy!
Więcej informacji o nowościach kulinarnych znajdziesz na naszej stronie internetowej: